Ekipi

Drejtor Ekzekutiv: Ares Shporta

Drejtoreshë për Financa dhe Administratë: Fitore Rexhepi

Këshilltare arkitekturale: Aslihan Demirtas

Administruese e projekteve: Premisa Arapi

Kordinator për komunikim dhe program: Edi Gashi

Zyrtare për financa dhe administrim: Dua Misolli

Koordinatori i kafenesë: Venhard Gota

Mirëmbajtja: Taylor Veshall

Dizajni: Ali Cindoruk

Përkthyes: Cagdas Corbacioglu

Videograf: Gencer Tatar

Sigurim: Kastrija Halili