Albumet Pandemike: Ilir Bajri Trio – Introspective

Të shtunën, me 31 korrik nga ora 20:30, mirëpresim rikthimin e mikut të Lumbardhit Ilir Bajri, kësaj rradhe në kuadër të programit ‘Albumet Pandemike’. ‘Introspective’ quhet koncerti që Ilir Bajri trio e sjellë për ta freskuar atmosferën në Kino Bahçe. Iliri do të shoqërohet nga Kiril Tufekcievski në bas dhe Viktor Filipovski në bateri.

Biletat me çmim prej 3 eurosh janë në shitje te kafeja e Lumbardhit dhe në hyrje para koncertit. Ju mirëpresim në Kino Bahçe!

Ky koncert mbështetet nga Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) dhe Grupi Koha.