Albumet Pandemike: SYTË – Divine Computer

Albumet Pandemike #1: SYTË: Divine Computer

Lumbardhi me entuziazëm prezanton performancën e parë të serisë Albumet Pandemike si nëndegëz e re e ‘Variacionet e dëgjimit’!

Bendi nga Prishtina SYTË do ta elektrizojë mbrëmjen e së shtunës, me 26 qershor, duke nisur nga ora 20:30, me tingujt e tyre që valëviten mes R&B-së dhe indie-popit.

Kjo performancë jep fokusin albumit “Divine Computer”, që u publikua gjatë fillimit të pandemisë. Suksesi i albumit ka arritur ta tërheqë edhe vëmendjen e disa mediave ndërkombëtare.

SYTË janë vokalistja Nita Kaja, Drin Tashi në sint, bateristi Granit Havolli dhe basisti Fatlind Ferati.

Bileta për koncert mund të gjindet te Lumbardhi, me çmim prej 3 eurosh.

Ky koncert mbështetet nga Komuna e Prizrenit dhe KTV.