Ambasadori Gjerman z. Jörn Rohde viziton Kino Lumbardhin

Ambasadori Gjerman z. Jörn Rohde vizitoi Kino Lumbardhin ku u prit nga drejtori i Fondacionit, z. Ares Shporta. Në takim ai u njoftua me historinë e kinemasë, bashkëpunimet e deritanishme në ndërtimin institucional, zhvillimin e njësisë së hulumtimit dhe arkivimit si dhe projektin për rijetësim dhe Fazën II të Lumbardhit. Ata po ashtu diskutuan për politikat kulturore në Prizren dhe Kosovë, bashkëpunimet me skenën e pavarur si dhe mundësitë për bashkëpunime në kuadër të Parkut për Trajnim dhe Inovacion. ITP Prizren.
Fondacioni Lumbardhi është mirënjohës për mbështetjen e Ambasadës Gjermane si dhe partnerëve si Instituti Goethe, Fondacioni Heinrich Böll dhe Forum ZFD.