Banka Raiffeisen në Kosovë viziton Lumbardhin

Këtë javë kishim kënaqësinë ta mikpresim kyreshefin ekzekutiv të deritanishëm të Bankës Raiffeisen në Kosovë, z.Robert Wright dhe anëtarin e bordit menaxhues, z.Shukri Mustafa, në kuadër të vizitës lamtumirëse të z.Wright, i cili kaloi në pension sivjet. Në këtë vizitë ata u njoftuan me historikun e kinemasë, fazën e parë të Fondacionit Lumbardhi dhe aktivitetet e planet e realizuara në kuadër të partneritetit me Bankën Raiffeisen, si dhe planet për kremtimin e 70 vjetorit të Kino Lumbardhit si dhe vizionin afatgjatë për të.


Banka Raiffeisen në Kosovë ka mbështetur Lumbardhin që nga viti 2018, ndërsa nga korriku i këtij viti është sponsor gjeneral i Fondacionit Lumbardhi, duke mbështetur tranzicionin në Fazën II, digjitalizimin e programeve, komisionimin e punëve të reja dhe përkrahjen e artistëve vendorë.