Kolektivi Habibi: “Tregime të grave nga SWANA”

Lumbardhi ka kënaqësinë që ta mirëpresë programin intrigues të filmit nga Kolektivi Habibi: “Tregime të grave nga SWANA”.

Themeluesja e Kolektivit Habibi Róisín Tapponi paraqet katër dokumentarë që përshkruajnë jetën dhe historitë e grave ripërtrirëse dhe të mprehta nga Azia jug-perëndimore dhe Afrika e veriut. Nga një gjyshe e bezdisur nga burrat te një grup i grave socialiste që luftojnë për të drejtat e tyre, ky grup i grave tregon larminë e rrëfimeve feministe dhe fuqinë humane të krijimit të filmit dokumentar. ‘

Përshkrimet e hollësishme të dokumentarëve që do të shfaqen në dy javët e ardhshme do të pasojnë ditëve në vijim! Na ndiqni për detaje!

Ky program është zhvilluar në partneritet me Kolektivin Habibi, me mbështetjen e Bankës Raiffeisen në Kosovë dhe Koha Group.