‘Kush janë Ferit e Nakije Bajrami?’ – një ekspozitë

Ekspozita e bazuar në hulumtimin ‘Formimi i Kombit’, me titull ‘Kush janë Ferit dhe Nakiye Bayram?’ nga Sezgin Boynik dhe Tevfik Rada, pjesë e edicionit të tretë të Autostrada Biennale është mbyllur për shkak të masave aktuale për parandalimit të pandemisë.

Nëndërkohë, ju mund të njoftoheni më shumë me hulumtimin dhe tematikat e ekspozitës duke i lexuar shkrimet e botuara te BLLOGU në kategorinë Formimi i Kombit: https://bllogu.lumbardhi.org/…/14/kush-eshte-ferit-bajram/

Formimi i Kombit u komisionua nga Fondacioni Lumbardhi dhe u realizua me mbështetjen e zyrës së Forumit ZFD në Prishtinë.