Muzgu Zanor: Taste2 & Shijust

Me 18 qershor, ‘Taste2 & Shijust’ muzgun e së premtes mbrëma e hijeshojnë me ritmet, rimat dhe harmonitë e tyre. Bahçja e luluar me gjelbërime, mes perëndimit e kandilëve, shndërrohet në holl vallëzimi, si gjatë performanës, ashtu edhe pas, përmes listës muzikore të pregatitur nga muzikantët.

Biletat me çmim prej 2 eurosh janë në shitje te kafeja e Lumbardhit. Ju mirëpresim në Kino Bahçe!

Ky koncert mbështetet nga Bashkimi Evropian, në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës” dhe Komuna e Prizrenit.