Muzgu Zanor: Veshall

Këtë të shtunë, me 19 qershor, nga ora 19:30, grupi muzikor “Veshall” do të jetë mysafiri i radhës i Muzgut Zanor. Grupi i përbërë nga muzikantët Taylor Veshall në instrumentin xhumbush, klarinetistin Dilshat Veshall, fizharmonikantin Shenoll Veshall dhe Misket Delibaltën, në tarabukë, do të luajnë një repertoar të larmishëm të kulturave dhe traditave të rajonit. Performancën do ta hapin dy muzikantë të rinjë, Blenard Avdo dhe Fatih Qukiqi, me disa pika të arranzhuara për vokal dhe gitarë.

Biletat me çmim prej 2 eurosh janë në shitje te kafeja e Lumbardhit. Ju mirëpresim në Kino Bahçe!

Ky koncert mbështetet nga Bashkimi Evropian, në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës” dhe Komuna e Prizrenit.