Lumbardhi do ta lansojë librin grafik ‘Arnautistan Noir’

Artistët e QARK-ut, Artrit Bytyci dhe Ard Shishko, sjellin librin grafik distopik që e përshkruan një të ardhme fiktive të Prizrenit dhe më gjerë.