Të dielat në Kino

Në kuadër të programit KINO, ‘Të dielat në Kino’ do t’i sjellë në ekran të madh disa nga filmat më intrigues nga historia e kinemasë. Ejani dhe shijoni shfaqjet nën qiellin e hapur, çdo të dielë, mes 6 qershor- 4 korrik, nga ora 20:30 në Kino Bahçe!

‘Të dielat në Kino’ u mundësua me përkrahjen e Ambasadës Franceze, Institutit Francez si dhe Bashkimit Evropian, në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës”.