70 vjetori i Kino Lumbardhit

Para shtatë dekadash, Lumbardhi i hapi dyert për ta ndërtuar kulturën e filmit në Prizren, duke u shndërruar në shtëpi të shumë komuniteteve që janë formësuar para ekraneve dhe në hapësirat e kinemasë. Ju ftojmë të na bashkangjiteni e të na përcillni gjatë këtij viti simbolik me kërkime, programe, botime e vizione të dala nga 70 vite histori komplekse, e shtatë vite përkushtim për rimendim të institucionit.

Ekipi dhe bordi i Fondacionit Lumbardhi u mbetet falenderues gjeneratave që e formësuan këtë monument të kujtesës kolektive, si dhe bashkëpunëtorëve, partnerëve dhe të gjithë atyre që nxitën iniciativën dhe mbështetën procesin për rikthimin e plotë të Kino Lumbardhit.

#IniciativapërKinoLumbardhin#FazaII#LXX