Aranutistan Noir

Shkrimtari Artrit Bytyçi ka krijuar një histori detektive neo-noir të frymëzuar nga gërmadhat e orientales dhe të vendosur në një univers alternativ. Historia është e vendosur në Prizrenin bashkëkohor, si kryeqytet në shtetin Arnautistan, ku një mister vrasjeje çon në konspiracion politik, në një përpjekje të mundshme grusht-shteti dhe zbërthimin e sistemit të vjetër politik. Historia do të realizohet si një libër i vizatuar i cili do të vizualizohet përmes vijave goditëse të vizatorit Ardi Shishko.