Bordi ekzekutiv

Aliriza Arënliu (Kryetar)

Driton Hapçiu

Lura Limani

Rozafa Basha (Nënkryetare)

Veton Nurkollari (Thesari)

Komiteti i Revitalizimit

Ares Shporta, Eroll Bilibani (përfaqësues i DokuFest/RrOK), Kujtesa Godeni (përfaqësuese e QRTK), Rozafa Basha (Universiteti i Prishtinës, Fakulteti i Arkitekturës) dhe Sali Shoshi (CHwB Kosova)